- Windows support -

Counter (tæller)

Her finder du en counter som tæller op hver gang din side vises.

FormMail

Her forklares hvordan man laver en simpel formular på sin hjemmeside der sender en email.

Standardfiler

Det er disse filtyper der vises som standard (index, default).

Tastaturgenveje

Tastaturgenveje til Windows og Terminal Services.

ASP

Tryk her for at se vores ASP muligheder og eksempler. ASP ligger som en separat sektion i support menuen, og dette link bringer dig direkte derover.

Connection

En forklaring af alle de forskellige connection strings (DSN, Data Source Names) man kan bruge i Windows. Disse bruges til at forbinde til datakilder som for eksempel databaser.

FAQ

FAQ (Frequently Asked Questions / Ofte Spurgte Spørgsmål) for Windows.

En Windows bestilling bliver normalt oprettet på seneste Windows Server version.

Home path / Fuld path

Den fulde sti (path) for vores Windows servere er d:\home\ftp brugernavn\ (udskift ftp brugernavn med dit eget ftp brugernavn). Herunder er der et www bibliotek som indeholder www data. Der er også en folder der hedder "db", hvor du med fordel kan placere databaser og andre data, du ikke ønsker skal være offentligt tilgængeligt.

Subdomæner

På alle vores Windows servere kører der et redirigerings script. Hvis man i browseren skriver abc.domæne.dk eller www.abc.domæne.dk redirigeres der til domæne.dk/abc. Kalder man abc.domæne.dk?partner=abc.dk redirigeres der til domæne.dk/abc?partner=abc.dk.