- Værktøj -

Her finder du værktøjer til brug ved fejlsøgning. Bruger du en nyere browser har du også mulighed for at kalde værktøjerne direkte ved at trykke ALT+ciffer som beskrevet nederst på alle sider med lille skrift.

Domaincheck (Alt+1)

Med vores domænechecker kan du se om et domæne er ledigt og hvem der ejer det hvis det er registreret.

Søg (Alt+2)

Vores søgemaskine bruges til at søge på vores sider. Det er ofte den hurtigste måde at finde relevant information på.

NScheck (Alt+3)

Med NScheckeren kan du se om diverse firmaer kører korrekt navneservice for dit domæne.

NSlookup (Alt+4)

Er der problemer med DNS, kan du med vores NSlookup checke præcist hvor dine services peger hen.

Lookup (Alt+5)

Lookup laver IP, DNS og reverse DNS opslag på navne og IP adresser. Se f.eks. på hvilken server dit domæne ligger.

TraceRoute (Alt+6)

Med TraceRoute kan du se hvor hurtig forbindelsen er mellem din maskine og vores server og hvilken vej dataene går.

Query (Alt+7)

Query bruges til at hente og sende data til en webserver, det er faktisk det samme som din browser gør. Du kan med dette værktøj se præcist hvilke data serveren leverer til browseren.

Checkweb (Alt+8)

Med checkweb kan du se load tiden for alle billeder på din hjemmeside.

KodeordsGenerator

Denne formular kan generere et fornuftigt kodeord, uden brug af tegn som i og o, der ofte bliver forvekslet.

Base64

Bruges til at encode og decode til Base64 (MIME) format.

Regular Expressions

Test og replace med regular expressions.

E-mail

Bruges til at teste e-mail i forskellige encodings, etc.

Iframe

Eksempler på hvordan du via iframe, kan få alle disse værktøjer på din egen hjemmside med få linjer HTML.

Klientinformationer

Din IP: 54.224.153.234