- Frontpage support -

Frontpage serverudvidelserne (extensions) er et sæt programmer du kan få installeret på dit webhotel, der giver dig en del ekstra muligheder i Microsoft Frontpage. De er ikke nødvendige for at bruge Frontpage da Frontpage også kan udgive via FTP.

Hvis du ikke skal bruge programmet Microsoft Frontpage til at lave din hjemmeside, så skal du ikke have Frontpage serverudvidelser installeret, da de skaber konflikt med andre hjemmesideprogrammer.

Følgende funktioner i Frontpage kræver (blandt andet) serverudvidelser installeret:

Hvis du vil bruge FrontPages specielle funktioner er det meget vigtigt at du udelukkende bruger FrontPage udgiv funktionen, og aldrig bruger FTP. Gør du det er der stor chance for at du ødelægger dine FrontPage serverudvidelser. Ødelægger man sine FrontPage serverudvidelser kan vi geninstallere dem hvilket koster 99,- DKK ekskl., FTP er derfor ikke altid installeret på et Frontpage webhotel.

Udgiv

Klik for en udførlig instruktion i hvordan du får din første FrontPage hjemmeside på internettet.

FAQ

Klik for at se løsninger på de hyppigste FrontPage fejl.

Forfra (slet alt)

Klik for at se hvordan du sletter dit Frontpage web på serveren, så du kan starte på en frisk.

Link Beskrivelse
Frontpage Howto En engelsksproget hjemmeside med meget hjælp og information til Frontpage.
Microsoft Microsofts hjemmeside om udvikling i Frontpage.