- Python support -

Python hos Azero

Understøttelse

Python understøttes kun på UNIX servere og naturligvis kun af webhoteller med script adgang, dvs. Ironsite Exec eller større.

Bemærk

Da der efterhånden er meget begrænset efterspørgsel på Python understøttelse kan der være servere hvor dette ikke er installeret og selvom det er installeret vil det ofte være en version af ældre dato (f.eks. version 2.x), da vi for nogen tid siden besluttede ikke længere at understøtte nye versioner grundet manglende efterspørgsel. Ligger dit webhotel på en server uden Python understøttelse kan du blive flyttet til en server som understøtter Python, uden beregning, ved at skrive til vores supportafdeling. Vi vil dog ikke opdatere Python fra den version som allerede findes på den pågældende server.

Andre sider om Python

Link Beskrivelse
Python Python organisationens hjemmeside.
Begynder En god begynderguide fra Earthweb.

Python support

MIME-type (Fil-endelse/extension)

Filer som skal afvikle Python kode skal som udgangspunkt have endelsen (extension) .py

Endelserne .cgi og .pl kan dog også benyttes da både Perl og Python anvendes som CGI scripts

Bin sti

Den fulde path til Python: /usr/local/bin/python

Rettigheder (chmod)

Der gælder her det samme som for CGI-scripts i Perl. Du skal give dit script execute rettigheder for "world" (f.eks. "chmod 755").

Python support

Python Komponenter

Der findes som udgangspunkt ingen komponenter til Python installeret på en standard løsning. Der er altså tale om en "ren" Python installation uden ekstra moduler. Moduler/komponenter kan installeres på forlangende for kunder i Firesite-produktklassen, såfremt disse bliver godkendt af vores driftsafdeling. Der gives ingen garanti for at et modul kan godkendes.

Suexec-logfil

Husk at CGI er Suexec wrappet, hvilket betyder du har en suexec-logfil. Denne findes i samme bibliotek som scriptet og hedder "suexeclog". Se denne logfil samt apache-error-logfilen for evemtuelle fejlmeddelelser.

Husk også at slette filen engang imellem da den tæller med i din quota. For at se din aktuelle quota kan du evt. benytte vores quota script (PHP).