- PHP support -

Redirect

Kan bruges til at redirigere brugeren til forskellige sider, afhængigt af hans domæne.

PHPupload

Support til PHP file upload.

Register_globals

En uddybende forklaring om register_globals og hvordan man minimerer problemet.

Phpvalue

Ændring af php.ini, se hvordan php values ændres for Unix servere med Apache webserver. F.eks. magic_quotes_gpc og register_globals.

GD Lib

GD Lib version 2 er værktøj til at lave og manipulere billeder via PHP.

PDF lib

PDF lib bruges til at lave PDF filer via PHP.

Kvota

Beregn hvor meget plads der anvendes på dit webhotel via et PHPscript.

Exif

Exif bruges blandet andet til at læse headere fra billeder.

XML

XML bruges til at strukturere information.

XSLT

XSLT bruges til at bearbejde XML dokumenter.

PHP DOM XML

Denne PHP udvidelse giver mulighed for at arbejde med et XML dokument via DOM API.

CURL

Curl er et værktøj til kommunikation til mange forskellige servere via mange forskellige protekoller.

Ming

Ming giver mulighed for at lave SWF (Flash).

Mcrypt

Kryptering.

PEAR

PEAR er en udvidelse af PHP og står for 'PHP Extension and Application Repository'

Zend

Zend Optimizer optimerer PHP koden så eksekvering er hurtigere.

PHPA

PHP Accelerator cacher PHP kode så eksekvering er hurtigere.

Counter

Tællerscript i PHP.

FAQ

FAQ (Frequently Asked Questions / Ofte Spurgte Spørgsmål) for PHP.

Generelt

PHP er et server-side sprog i stil med ASP. Det vil sige at koden bliver udført på serveren og kun den almindelige HTML kode der produceres bliver sendt til brugerens browser. Hvis du har kendskab til C eller CGI får du det meget let med PHP, men alle vil have godt af at læse mere om det på php.net hvor man blandt andet kan finde en udemærket introduktion.

PHP giver mulighed for at anvende en MySQL database til opbevaring af dine data.

Bemærk at dele af PHP supporten findes under vores Unix eller vores Windows support, da der er stor forskel på hvordan det er sat op på de forskellige servere.

For at serveren udfører din PHP kode, skal du afslutte filerne med .php3 .phtml eller .php, her følger et lille eksempel:

<html>
<body>
  <?php
  echo "Velkommen til PHP. Den næste linie viser mange af de variable du kan bruge i PHP:";
  phpinfo()
  ?>
</body>
</html>

Se phpinfo for en af vores Unix web servere eller en af vores Windows web servere.

Links til gode PHP-sider
Link Beskrivelse
phpbuilder.com Meget stort site hvor du kan lære at bruge PHP.
Forum Her er et link til et godt forum, som er fuldstændig gratis.
Auction Her er et link til et godt auktionssystem, som er fuldstændig gratis.
php.net Hjemstedet for PHP, her finder du alt hvad der findes om PHP.
Graph Lav grafer med PHP
osCommerce God og fuldstændig gratis PHP butiksløsning.
Zlib Kompression via PHP.
Gettext Native Language Support i PHP.
Bcmath Matematisk modul for PHP.

Referencer

crossfit

"Team CrossFit Copenhagen takker for støtten fra Azero i vores kamp for at nå til CrossFit Games (VM) i Californien i Juli."

Nikolaj Rønnow

2015-01-19T11:02:53+00:00

Nikolaj Rønnow

crossfit
"Team CrossFit Copenhagen takker for støtten fra Azero i vores kamp for at nå til CrossFit Games (VM) i Californien i Juli."
msf

"Det er med stor glæde at Læger uden Grænser (MSF) hjemmeside (www.msf.dk) kan blive hostet hos en professionel web-udbyder som Azero. Der er vigtigt for os som humanitær organisation, at folk og virksomheder tilbyder at støtte os med det de er gode til, således at vi får en driftsikker hjemmeside uden at skulle bruge støttepenge på det. På den måde kan vi redde endnu flere menneskeliv - tak for det."

Michael G. Nielsen, Informationschef / Læger uden Grænser (MSF)

2015-01-19T11:02:53+00:00

Michael G. Nielsen, Informationschef / Læger uden Grænser (MSF)

msf
"Det er med stor glæde at Læger uden Grænser (MSF) hjemmeside (www.msf.dk) kan blive hostet hos en professionel web-udbyder som Azero""

2000 Frederiksberg
CVR: 28 10 17 59

Normal telefontid

Man-tor: 9.30-16.00
Fredag: 9.30-14.00