- Komponenter -

Følgende objekter er installeret på vores Windows servere. Versionen er normalt alle i seneste færdige udgave, for nogle servere ligger komponenterne i forskellige versioner.

Du kan tjekke aktuelle versionsnumre for din server, ved at browse:

http://dit-domaene.dk/serverinfo/info/komponenter/

Vejledninger til komponenter findes i vores artikelsektion.

Komponent Azero vejledning Producent Objekt

Dimac

JMail Eksempler Manual SMTPMail (JMail.SMTPMail)
Sockets Eksempler Manual TCP (Socket.TCP)
w3Upload - Manual Upload (w3.upload)
w3Utils - Manual ValidationUtils (w3.ValidationUtils)

Microsoft

Ad Rotator - - IAdRotator (MSWC.AdRotator)
Browser Capabilities - - IBrowserCap (MSWC.BrowserType)
Database Access Eksempler - Connection (ADODB.Connection)
Scripting.Dictionary - - Dictionary (Scripting.Dictionary)
Content Linking - - INextLink (MSWC.NextLink)
File Access - - FileSystemObject (Scripting.FileSystemObject)
MSXML 3 - - IServerXMLHTTPRequest (MSXML2.ServerXMLHTTP.3.0)
MSXML 4 Eksempler - IServerXMLHTTPRequest2 (MSXML2.ServerXMLHTTP.4.0)
MSXML 6 Eksempler - IServerXMLHTTPRequest2 (MSXML2.ServerXMLHTTP.6.0)
WinHTTP 5 - - WinHttpRequest (WinHTTP.WinHTTPRequest.5)
WinHTTP 5.1 - - WinHttpRequest (WinHTTP.WinHTTPRequest.5.1)

Persits

AspEmail - - IMailSender (Persits.MailSender)
AspUpload Eksempler - IUploadManager (Persits.Upload.1)
AspJPeg Eksempler - IASPJpeg (Persits.Jpeg)
AspPDF Eksempler - IPdfManager (Persits.PDF)

ServerObjects

AspImage Eksempler - Image (AspImage.Image)
AspPing Eksempler - Conn (AspPing.Conn)
ImageSize Eksempler - Check (ImgSize.Check)

Webmaster & Oceantek

ASP Login 2000 - - Login (ASPL.Login)