- Standard subdomæner -

Vi har som standard oprettet de subdomæner du kan se i tabellen nedenunder.

For eksempelvis at forbinde til den service der er på subdomænet webmail skal du altså skrive webmail.dit-domaene.dk hvor du udskifter dit-domaene.dk med dit eget domæne.

Subdomæne Forklaring
admin, administration Din administrationsside hvor du blandt andet kan opsætte dine email adresser.
formmail Bruges til at sende emails via vores CGI formmail script.
ftp Din ftpserver, bruges til at udveksle filer med dit webhotel.
mail Til indgående post, altså den server hvor du henter din post fra.
mssql Hvis du har en Microsoft MS SQL server tilknyttet domænet findes den her.
mysql Hvis du har en MySQL server tilknyttet domænet findes den her.
phpmyadmin Bruges til at administrere din MySQL server via et webinterface.
postgresql Til PostgreSQL serveren.
phppgadmin Bruges til at administrere din PostgreSQL server via et webinterface.
smtp Til udgående post, altså en server du kan bruge til at sende post fra dit emailprogram.
smtpqueue,websmtp Bruges til at sende post fra din webserver, hvis du bruger Formmail, JMail etc. skal du sende via denne server.
statistik, stat Hvis du har statistik tilknyttet dit domæne, kan du forbinde til det via dette subdomæne.
wapmail.azero.dk Hvis du har en mobiltelefon der understøtter wap kan du forbinde til din webmail via wap. Bemærk at du ikke kan bruge dette subdomæne under dit eget domæne, se yderlige information via linket.
webmail Webmail er et online webinterface til din mailserver, så du kan læse din post fra alle internetforbundne computere i hele verden.
www Skriver du www foran dit-domaene.dk kommer du til webserveren som vil vise din hjemmeside.
Skriver du intet subdomæne, altså kun dit-domaene.dk kommer du til webserveren.
* Skriver du noget andet foran dit-domaene.dk bliver du peget over på webserveren, altså samme sted som www.dit-domaene.dk. Du kan på denne måde opfinde dine egne subdomæner til din webserver. Dette fungerer forskelligt på Unix og Windows, se mere under Unix og Windows supporten afhængigt af hvilken servertype dit domæne ligger på.