- Admin interface -

Du finder lettest dit admin interface via admin knappen øverst på Azero.dks hjemmeside.

Hvordan stopper jeg uønsket post?

Med antispam filteret kan du stoppe modtagelse fra adresser eller domæner:

1. Gå ind i dit administrationsinterface og klik på "Domain Settings -> Domain Antispam Filter".
  2. Skriv de adresser/domæner du vil blokere i tekstboksen.
    Bemærk, der går 24 timer før de adresser du har angivet bliver blokeret.
  3. Eksempel:

Dette vil blokere al mail der kommer fra "spammer@junkmail.net", "*@*.spammers-inc.com" (for eksempel "evil@spammers-inc.com" eller "evil@spamserver.spammers-inc.com"), og mail fra alle IP-adresserne i følgende række: 194.224.1.0 til 194.224.1.255.

Når jeg bruger admin interfacet, "hænger" min browser bare og venter (timeout)?

Det er sandsynligvis fordi du går via en Proxy server eller en Firewall.

Vi har endnu ikke fundet ud af præcis hvad i din Proxy der blokerer for vores admin interface, da vi har aldrig været istand til at genskabe problemet her i huset, og kun har hørt om problemet hos ganske få kunder.

1. Hvis du har sat proxy til i Internet Explorer anbefaler vi at slå det fra.
  2. Hvis det er en netværks proxy/firewall anbefaler vi dig at prøve at snakke med din administrator og høre om der kan blive åbnet op for de relevante porte.

Hvordan opretter jeg email konti?

Du skal logge ind på din adminstrations side, brug Admin linket på Azero.dks hjemmeside. Der kan du rette i eksisterende POP3 konti ved at trykke på kontonavnene. Du kan oprette nye email kontoer ved at trykke på "New POP3 User", og udfylde de 5 øverste felter. Brug eksempelet til højre så du undgår fejl.

Hvordan logger jeg ind på administrationssiden?

Anvend dit brugernavn som er "admin@dit-domaene.dk" hvor du skal erstatte dit-domaene.dk med dit eget domæne navn. Kodeordet er angivet i dit velkomstbrev.

Jeg forstår ikke administrationssiden, hvad nu?

På alle administrationssider er der links i top og bund til hjælpesider.

Hvordan opretter jeg email alias?

Klik ind på den relevante email konto og skriv i alias feltet de ønskede adresser adskildt af semi-kolon.
Et eksempel: Alias . Husk at trykke save/add bagefter.

Hvordan sender jeg en kopi videre til en anden email adresse når jeg får email?

Klik ind på den relevante email konto og under "Copies / Forwards" skriver du den adresse du vil sende en kopi til i feltet "to email adress". Husk at der så både bliver gemt email på mailserveren samt at der sendes en kopi til en anden adresse.

Hvordan videresender jeg post uden at emailen bliver gemt på mailserveren?

Klik ind på den relevante email konto og under "Mailbox" vælger du "Remote Address" og skriver hvilken email adresse posten skal videresendes til.
Bemærk: Denne metode tæller også med som en POP3 adresse.

Hvad er et mail alias?

Mail alias betyder at man kan have alle mulige navne tilknyttet een enkelt POP3 konto. POP3 kontoen er den man checker med sit mailprogram, f.eks. Outlook Express. F.eks. er POP3-kontoen peter@hansen.dk, og den har et alias der hedder peterersjov@hansen.dk. POP3 kontoen peter@hansen.dk vil så modtage emails sendt til peterersjov@hansen.dk. Antallet af POP3 konti er begrænset afhængigt af dit webhotel, men antallet af aliasser er ubegrænset.

Hvordan kan jeg som administrator give brugerne lov til at ændre kodeord selv?

Du logger ind på Administations interfacet med din admin konto. Herefter går du ind under den bruger du vil have skal kunne ændre kodeord. Under "Special" vælger du "allow self configuration". Så kan brugeren selv gå på admin interfacet og ændre kodeord.