- Database -

Access

En Access database oprettes gennem programmet Microsoft Access. Skal man anvende en sådan database på sit webhotel, lægger man databasefilen op via FTP. Databasetypen kan kun anvendes på Azeros windowsservere og er oftest brugt i forbindelse med sproget ASP.

MySQL

En MySQL database kan anvendes af både PHP og ASP. Til administration af databasen, tilbyder Azero som standard webinterface gennem PHPmyAdmin. MySQL er den mest brugte databasetype for hjemmesider udviklet i PHP.

MS SQL

MS SQL databasen er en database som primært anvendes af udviklere der anvender Microsofts produkter. Denne database tilbyder også mange avancerede muligheder da denne også følger en stor del af SQL92 standarden.

Referencer

crossfit

"Team CrossFit Copenhagen takker for støtten fra Azero i vores kamp for at nå til CrossFit Games (VM) i Californien i Juli."

Nikolaj Rønnow

2015-01-19T11:02:53+00:00

Nikolaj Rønnow

crossfit
"Team CrossFit Copenhagen takker for støtten fra Azero i vores kamp for at nå til CrossFit Games (VM) i Californien i Juli."
msf

"Det er med stor glæde at Læger uden Grænser (MSF) hjemmeside (www.msf.dk) kan blive hostet hos en professionel web-udbyder som Azero. Der er vigtigt for os som humanitær organisation, at folk og virksomheder tilbyder at støtte os med det de er gode til, således at vi får en driftsikker hjemmeside uden at skulle bruge støttepenge på det. På den måde kan vi redde endnu flere menneskeliv - tak for det."

Michael G. Nielsen, Informationschef / Læger uden Grænser (MSF)

2015-01-19T11:02:53+00:00

Michael G. Nielsen, Informationschef / Læger uden Grænser (MSF)

msf
"Det er med stor glæde at Læger uden Grænser (MSF) hjemmeside (www.msf.dk) kan blive hostet hos en professionel web-udbyder som Azero""

2000 Frederiksberg
CVR: 28 10 17 59

Normal telefontid

Man-tor: 9.30-16.00
Fredag: 9.30-14.00